قیمت بهترین نوع پنجره دوجداره یو پی وی سی
رقابت اصلی ترین عامل کاهش قیمت بهترین نوع پنجره دوجداره یو پی وی سی در بازار می باشد از انجا که کالاهای با کیفیت جای خود را در بازار به صورت برند تحکیم می کنند اما برخی از تولیدکنندگان به فکر شبیه سازی و ارزان سازی این دسته از اقلام برای فروش و یا سود بیشتر می افتند که در اصطلاح نام آن را کالای اقتصادی می گذارند.
بهترین پنجره دوجداره پنجره ای است که در برابر شرایط جوی گوناگون مقاوم و تغیر رنگ ندهد و در برابر , سرو صدا , سرما , گرما , گردو غبار , رطوبت و اب باران غیرقابل نفوذ باشد. در زمان بهترین نوع پنجره دوجداره باید به طراحی استاندارد، اندازه گیری دقیق و انتخاب نوع پروفیل یو پی وی سی ، تولید استاندارد شیشه و نصب استاندارد توجه بسیاری کرد. با مناسب بودن قیمت بهترین نوع پنجره دوجداره یو پی وی سی دیگر نیازی به استفاده از پنجره هایی قدیمی مانند پنجره های آلومینیومی ، چوبی و آهنی است. بهترین نوع پنجره دو جداره عایق گرما و سرما هستند و در برابر پوسیدگی، زنگ زدگی و همچنین در برابر ضربه های شدید مقاوم تر و سرعت نصب و تعویض پنجره های دوجداره در مقیسه با مدل های معمولی بسیار بالاتر است.
همانگونه که در ابتدای این مقاله بیان گردید در صورتی که پنجره دوجداره از مواد مرغوب ساخته شود و نکات عایق بندی در ساخت آن و نیز ساخت شیشه دوجداره صورت پذیرد، می توان به آنچه از نصب این نوع پنجره های انتظار داشت دست یافت. اما با قیمت بالای استفاده از مواد مرغوب، پنجره های دارای قاب آلومینیومی که از شیشه های دوجداره استاندارد استفاده می نمایند به عنوان جایگزینی مناسب مطرح شده است. در مورد عدم عایق بودن قاب آن در مورد حرارت، سازندگان معتقد هستند که این تلفات حرارتی کمتر از 10% می باشد و با توجه به قیمت بهترین نوع پنجره دوجداره یو پی وی سیآن، عدم تغییر شکل با گذشت زمان و رنگ پذیری مناسب آن، گزینه ای قابل بررسی در انتخاب پنجره دوجداره می باشد.
مقایسه انواع پنجره از نظر جنس و مزایای کاربردی:
پنجره های چوبی :
چوب سرما و گرما را عبور نمی دهد. اما چوب خاصیت شکنندگی و سوراخ شدن دارد. بنابراین در طول زمان به خصوص در قسمت های خارجی ترک خورده و می شکند.
پنجره های آلومینیمی :
آلومینیم یک فلز بوده و در مقابل خوردگی و زنگ زدگی آسیب پذیر است و به مرور زمان آسیب پذیرتر می شود. تورفتگی و خراش خوردگی آلومینیم قابل تعمیر نبوده و باید کلاً تعویض گردد. گوشه های درب ها و پنجرههای آلومینیمی به صورت مکانیکی به یکدیگر متصل می شوند که باعث آسیب پذیری آن در برابر تغییر شکل خواهد بود.
پنجره های آهنی :
پنجره های آهنی نیز به صورت دوجداره قابل ساخت می باشند. حسن آنها قیمت مناسب تر ، قابل ترمیم بودن (مثلا در صورت شکستگی لولاها) و رنگ پذیری مناسب می باشد. اما همان مشکلات عایقی پنجره های آلومینیومی را داراست. به علاوه درزگیری آن نیز معمولا به درستی قابل انجام نبوده و در هنگام بارندگی باعث نفوذ آب از اطراف به داخل پنجره می شود. زنگ زدگی به مرور زمان از دیگر مشکلات این نوع پنجره ها می باشد.
پنجره دوجداره upvc :
قیمت بهترین نوع پنجره دوجداره یو پی وی سی: پنجره های یو پی وی سی از ماده سخت و محکم UPVC ساخته شده است. شکل چند محفظه ای آن باعث می شود در مقابل هدر رفتن گرما و سرما و تعریق مقاوم باشد. پنجره دوجداره زمانیکه در برابر گرما و سرمای خیلی زیاد قرار می گیرد تغییر شکل نمی دهد. هسته فلزی آن تضمین می کند که UPVC فرم و پایداری خود را حفظ می کند. گوشه های درب ها و پنجره های UPVC به صورت مکانیکی بهم متصل نمی شوند بلکه به یکدیگر جوش داده می شوند که باعث می گردد درب یا پنجره دو جداره به صورت یک قالب بهم پیوسته و یک تکه باشد در صورتی که این نوع پنجره ها توسط سازندگان معتبر ساخته نشود، با گذشت زمان اندکی از نصب آن دچار تغییر حالت شده و فرم عایق بندی آن از بین می رود.
ساختار پنجره دوجداره:
اساس پنجره دوجداره، شیشه دوجداره آن می باشد. سیستم شیشه دو جداره شامل دو یا چند لایه شیشه که به طور موازی در فواصل مساوی از یکدیگر قرار گرفته اند و توسط اسپیسر در دور تادور آن ، از هم جدا شده اند. فضای بین شیشه ها را می توان با هوا یا گاز آرگون (عایق حرارتی) وهمچنین گاز SF6 (عایق صوتی) و یا ترکیبی از هردو با فشاری تقریبا معادل فشار هوا پر نمود. در شیشه های دو جداره غالباً از اسپیسرهای آلومینیمی استفاده می شود که درون اسپیسر را با ماده رطوبت گیر (سیلیکا ژل) پر می کنند که این ماده سبب جذب رطوبت هوای مابین دو شیشه می گردد و توسط مواد درزگیر مناسب ، کاملاً آب بندی شده است.
مزایای پنجره های دوجداره:
عایق در مقابل الکتریسته
جریان برق از پروفیل در وپنجره یو پی وی سی عبور نمی کند.
سهولت در نصب
با توجه به نصب سریع این نوع از پنجره ها افزایش سرعت نصب پنجره در ساختمان ها را فراهم می سازد.
مانع از نفوذ باران و آب
با استفاده از نوارهای آب بندی در اطراف چهارچوب و قسمت بازشوی پنجره و همچنین عایق بندی دور پنجره در محل همجواری با دیوار ساختمان مانع از نفوذ آب های حاصل از بارش وشستشوی پنجره به داخل ساختمان می شود.همچنین ایجاد شیارهای تخلیه آب بر روی فریم باعث هدایت آب های وارد شده به پنجره بیرون می شوند.
عدم نیاز به رنگ آمیزی
پروفیل های در وپنجره یو پی وی سی نیاز به رنگ امیزی ندارند و در نتیجه منجر به حذف کامل هزینه رنگ آمیزی می شود.
ضد اشتعال و حریق
یو پی وی سی به سختی می سوزد شعله ور نمی شود وتا زمانیکه عامل اشتعال خاموش شود دیگر نمی سوزد وعامل تشدید آتش سوزی نمی شود.
معیار های مهم در انتخاب و قیمت بهترین نوع پنجره دوجداره یو پی یو سی
پروفیل: پروفیل مهمترین عامل در انتخاب یک قیمت بهترین نوع پنجره دوجداره یو پی وی سیاست. پروفیل های مختلفی از شرکت های ایرانی و خارجی با قیمت های متفاوت و جود دارند. در انتخاب پروفیل باید به اعتبار شرکت سازنده، مناسب بودن نوع پروفیل با نیاز شما و حصول اطمینان از عدم تغییر رنگ پروفیل upvc در طول زمان توجه کرد.
گالوانیزه: در پنجره دو جداره برای افزایش استحکام پروفیل upvc از فولاد گالوانیزه استفاده می کنند. ممکن است قیمت پایین یک پروفیل به علت نازک بودن گالوانیزه آن باشد. حتماً در این مورد از شرکتی که پنجره دو جداره را از آن ها تهیه می کنید سوال نمایید.
شیشه دو جداره: شیشه دو جداره از دو شیشه با ضخامت های مساوی یا متفاوت، اسپیسر و چسب های مربوطه تشکیل شده است. در قیمت بهترین نوع پنجره دوجداره یو پی وی سیدر انتخاب شیشه دو جداره ، در وهله اول، نوع شیشه و کیفیت آن و در وهله دوم نحوه عایق بندی و تزریق گاز بین دو شیشه مطرح می شود. معمولاً از گاز آرگون برای پر کردن فضای بین دو شیشه دو جداره استفاده می شود.
یراق آلات: یراق آلات در پنجره دو جداره شامل قفل ها، دستگیره، لولا و به طور کلی هر آنچه غیر از پروفیل و شیشه پنجره دو جداره می شود. یراق آلات از نوع باز شو به دو نوع کلی تک حالته و دو حالته تقسیم می شوند. یراق آلات دو حالته دارای کارایی بیشتری هستند. بنابراین قبل از انتخاب یراق آلات به نوع آن ها فکر کنید و با شرکت مشورت کنید. ممکن است تهیه یراق آلات دو حالته کمی گرانتر تمام شود اما راحتی و امکانات بالایی که در اختیار شما قرار می دهد جبران اضافه قیمت اندک آن را می کند. یراق آلات موجود در بازار ایران ساخت کشورهای آلمان، ترکیه و چین هستند.